Ja, ik doe mee!

Andere Visie

Elke onderneming wilt het hoogst haalbare rendement behalen uit de marketingkanalen die worden ingezet. Niet elke onderneming heeft een realistisch beeld over hoe de marketingcampagnes daadwerkelijk presteren. Zijn er gaten in de pipeline of kan de pipeline nog veel efficienter worden ingericht? Hoe zeker bent u van uw marketingvoering? Andere Visie biedt een blik op uw marketing aan om uw onderneming het juiste zetje te geven in de goede richting!

Andere_Visie_Logo

€0

opgehaald

0

producten verkocht

Henk Wolff

Als jongeman heb ik voor veel uitdagingen gestaan en heb ik deze in mijn ogen extreem goed getackeld. Doordat ik veel uitdagingen heb meegemaakt heb ik mijzelf altijd voorgenomen om anderen te helpen waar nodig en waar mogelijk. Zo kan ik hen wellicht verlichten met de uitdagingen waar zij voor staan, ongeacht hoe groot deze uitdaging ook mag zijn.

Toen Bjørn mij dan ook benaderde was ik direct over. Ik hoefde niet na te denken en stond meteen mee aan schip. De winst die onze onderneming ‘Andere Visie’ afstaat zal dankzij het platform van ‘JaWijDoenMee’ meer kunnen betekenen dan dat ik in mijn eentje dit zou kunnen verwerkelijken.

Dus ja, wij van Andere Visie doen graag mee.