HOUT Interior

HOUT is tot stand gekomen uit de filosofie: het maken van kwalitatieve & duurzame producten. Dit is voor ons persoonlijk erg belangrijk. Om ambitie, kwaliteit en duurzaamheid te combineren, hebben wij verschillende uitdagingen moeten overwinnen.

Eén van de uitdagingen is de prijs van ons product. De combinatie van bovenstaande aspecten heeft vaak een duurdere productprijs als gevolg. Daar wordt niemand gelukkig van. Vandaar dat HOUT de focus heeft verlegd naar deze 3 aspecten: Kwaliteit, Duurzaam en Betaalbaar!

Hout-logo

€0

opgehaald

0

producten verkocht

Julian de Block

HOUT bestaat uit een team van 4 vrienden die bovenstaande filosofie delen. Samengekomen uit een combinatie van passie en talenten, zij we begonnen met het knutselen aan computers om deze milieuvriendelijker te maken. Uiteindelijk zijn we bij CO2 Neutraal bamboo en RVS terecht gekomen. Uit deze materialen ontstond het design van de LAMP.

Aangezien duurzaamheid en gemeenschap centraal staat bij HOUT, gaat dit hand in hand met het steunen van maatschappelijke doelen. Wij vinden het belangrijk om initiatieven te steunen die teruggeven aan de gemeenschap. Dit is namelijk waar we samen toegevoegde waarde kunnen creëren.

Producten van HOUT Interior