Pretty ECO

Pretty ECO is opgezet door Esmay Verschuren en Mario Natella nadat zij vrijwilligerswerk met olifanten bij de Millennium Elephant Foundation in Sri Lanka volbrachten. Hier werden zij geïnspireerd door de lokaal geproduceerde producten gemaakt van olifantenpoep. De producten zijn perfecte cadeautjes voor iedereen die houdt van duurzaamheid en ethisch verantwoorde producten.

De handgemaakte producten gemaakt van olifantenpoeppapier brengen dit allemaal samen. De producten zijn Fairtrade gecertificeerd, milieuvriendelijk en er wordt 10% van de winst gedoneerd aan de olifanten in Sri Lanka die helpen om dit product te creëren. Zo kunnen we helpen hun leefomstandigheden te verbeteren. Ook worden de lokale gemeenschappen gesteund in Sri Lanka door werk te verschaffen op een ethisch verantwoorde manier.

Pretty-Eco-logo

€0

opgehaald

0

producten verkocht

Esmay & Mario

Wij inspireren met empathie. Oftewel, ons doel is jou te inspireren met verhalen en producten waarbij je bewust wordt van de impact. Misschien niet altijd helemaal perfect, maar wel altijd 100% eerlijk.

Zo werden wij, Mario en Esmay, geïnspireerd nadat we begin 2018 vrijwilligerswerk met olifanten in Sri Lanka hadden gedaan, direct naast een Fairtrade werkplaats waar ze van de olifantenpoep de mooiste, duurzame producten maakten.

Om zo heel direct te kunnen zien wat voor impact onze consumptiekeuze maakte, maakte impact op ons! Daarom is voor ons ondernemen met empathie altijd de kern gebleven van wat we doen. Via JaWijDoenMee kunnen we samen met jou met elke verkoop, een extra positieve draai geven aan onze producten en een verschil maken.

Producten van Pretty ECO