"Steun olifanten in Sri Lanka"

Vaak leven Sri Lankaanse olifanten in gevangenschap bij tempels waar zij niet de juiste zorg en socialisatie krijgen. De Millennium Elephant Foundation vangt deze olifanten op zodat ze voldoende vrijheid en sociale interactie met andere olifanten krijgen. Ook krijgen de lokale verzorgers educatie over het correct behandelen van de dieren.

Normaal gesproken kan de Millennium Elephant Foundation bestaan door donateurs en voornamelijk toeristen en bezoekers. Op dit moment is door de Corona crisis het inkomen van de Millennium Elephant Foundation bijna volledig stil komen te liggen. Hierdoor wordt het moeilijk om zelfs het eten van de olifanten en salarissen van de verzorgers te kunnen betalen. Alle donaties zullen op dit moment worden ingezet om te voorkomen dat de olifanten terug moeten worden gestuurd naar de tempels.

€0

opgehaald

0

producten verkocht

0

mensen doen mee

doelbedrag: €1000,-

Over de iniatiefnemers

Wij inspireren met empathie. Oftewel, ons doel is jou te inspireren met verhalen en producten waarbij je bewust wordt van de impact. Misschien niet altijd helemaal perfect, maar wel altijd 100% eerlijk.

Zo werden wij, Mario en Esmay, geïnspireerd nadat we begin 2018 vrijwilligerswerk met olifanten in Sri Lanka had gedaan, direct naast een Fairtrade werkplaats waar ze van de olifantenpoep de mooiste, duurzame producten maakten.

Om zo heel direct te kunnen zien wat voor impact onze consumptiekeuze maakte, maakte impact op ons! Daarom is voor ons ondernemen met empathie altijd de kern gebleven van wat we doen. Via JaWijDoenMee kunnen we samen met jou met elke verkoop, een extra positieve draai geven aan onze producten en een verschil maken.

Steun dit project

Onderstaande producten /diensten zijn door ondernemers speciaal geselecteerd voor dit project. Je kunt ook alle andere producten in de shop kopen en daarmee dit project steunen.