Initiatiefnemer op het JaWijDoenMee platform

Het platform waar jij als initiatiefnemer maatschappelijk goed kan doen!

Een goed maatschappelijk iniatief, maar geen idee hoe dit aan te pakken?

Wij snappen als geen ander dat je iets toe wilt voegen aan de maatschappij, maar dat het lastig is om dit plan concreet te maken. Dit kan te maken hebben met geld, planning of andere uitdagingen.

Geen nood! Wij helpen je met ons platform graag op weg. Lees hieronder hoe jij je kunt aanmelden als initiatiefnemer bij Ja Wij Doen Mee!

Hoe werkt het voor jou als initiatiefnemer?

Als initiatiefnemer van JaWijDoenMee kun jij een maatschappelijk project op ons platform opzetten. Dit betekent dat je je eigen plek hebt waar je mensen naar toe kunt leiden die jouw initiatief willen ondersteunen!

Op ons platform hebben ondernemers de mogelijkheid hun producten aan een maatschappelijk project te koppelen. De producten worden geplaatst op de pagina van dat maatschappelijke project en 5% de opbrengst van die producten komt ten goede aan dat het betreffende project. Zo gaan we er samen voor zorgen dat jouw project gerealiseerd kan worden!

Stap 1. Meld je aan als initiatiefnemer

Om te beginnen als initiatiefnemer bij JaWijDoenMee, is ons aanmeldformulier de eerste stap. Nadat je dit formulier hebt ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Stap 2. Jouw project

Nadat je je hebt aangemeld, bekijken we samen het project wat je wilt opzetten. Is het realistisch, wat heb je nodig, welk doel dient het, etc.

Nadat jouw project duidelijk is omschreven, wordt het op het platform geplaatst en is het zichtbaar voor iedereen!

Stap 3. Promoten

JaWijDoenMee zal jouw maatschappelijk project promoten op social media. Uiteraard helpt het enorm als jij je project eveneens aanbeveelt op je eigen social media.

Daarnaast kun je ondernemers vragen of ze hun product op jouw projectpagina willen plaatsen om zo een extra boost te geven aan jouw project.

Stap 4. Je project voltooien

Wanneer je het benodigde budget voor jouw project hebt gerealiseerd, is het aan jou de taak om dit ook daadwerkelijk uit te gaan voeren. JaWijDoenMee zal dit proces bewaken om er zeker van te zijn dat het project ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt en het geld aan de juiste dingen wordt uitgegeven.

Stap 5. Vastlegging van jouw project

Transparantie is van groot belang voor Ja Wij Doen Mee. Derhalve vragen we je de voortgang van je project vast te leggen.

Wanneer jouw project afgerond is, zullen we het eindresultaat op onze site weergeven zodat iedereen kan zien wat er met het opgehaalde geld is gedaan en bereikt.