Ondernemer op het JaWijDoenMee platform

Het platform waar jij als ondernemer meer omzet draait  en iets teruggeeft aan de maatschappij.

Ondernemen en maatschappelijke waarde creëren.

Klinkt goed toch? Wij bieden jou als ondernemer de kans om je producten op ons platform te verkopen en daarmee maatschappelijke projecten te ondersteunen. Zo weet je zeker dat je commercieel en maatschappelijk goed bezig bent.

Interesse? Lees hieronder hoe jij je als ondernemer kunt aanmelden bij JaWijDoenMee!

Hoe werkt het voor jou als ondernemer?

Als ondernemer van JaWijDoenMee kun jij je producten via ons platform aanbieden. Van de omzet die je hier realiseert, draag je 10% af: 

5% komt ten goede aan een maatschappelijk project en 5% gaat naar JaWijDoenMee ten behoeve van het platform en de marketing van jouw producten.

Stap 1. Meld je aan als ondernemer

Om te starten als ondernemer bij JaWijDoenMee, kun je je aanmelden via ons aanmeldformulier. Vervolgens nemen wij contact met je op.

Stap 2. Jouw producten

Wanneer je geaccepteerd bent als ondernemer bij JaWijDoenMee, is het tijd om te kijken welke producten je op het platform wilt plaatsen. Als ondernemer heb je de mogelijkheid om je producten aan één door jou gekozen project te koppelen. Jouw producten zullen dan op de pagina van dat maatschappelijke project geplaatst worden.

Let op, consumenten kunnen jouw producten ook voor andere maatschappelijke projecten kopen via de algemene shop. Je producten staan echter maar bij één, door jou geselecteerd, project vermeld.

Stap 3. Promoten

JaWijDoenMee promoot jouw producten en de maatschappelijke projecten op social media. Uiteraard helpt het enorm als jij de maatschappelijke projecten (en daarmee jouw producten) ook aanbeveelt op je eigen social media.

Zo kun je kenbaar maken dat jouw bedrijf maatschappelijk relevant bezig is!

Stap 4. Verkopen

Zodra jouw producten gekocht worden, stellen wij je hiervan op de hoogte. Het is dan aan jou om er voor te zorgen dat het product zo snel mogelijk bij de klant terecht komt.

Stap 5. Uitbetaling

Wij betalen de verdiensten op de 1e van de volgende maand aan je uit, zoals betaalproviders ook doen. Mocht dit voor problemen zorgen, dan kunnen we hierover in gesprek gaan.

Bij de uitbetaling is de 10% afdracht al verrekend.